Welkom op de site van PsyConsult Culemborg

praktijk voor psychiatrie

 
thumb_Psyconsult-3602-Edit_1024.jpg

PsyConsult Culemborg biedt onderzoek en behandeling bij psychiatrische en/of psychische problemen.

Op deze site vindt u informatie over mij als vrijgevestigde psychiater, over mijn specialisaties, vaardigheden en over mijn werkwijze. Tevens kunt u hier informatie vinden over de verschillende soorten therapie├źn, voor wie deze geschikt zijn, de wijze van aanmelding en verwijzing en informatie over vergoedingen.

Naast reguliere behandelingen, bied ik consultatie en advies aan huisartsen en praktijkondersteuners (POH-GGZ) in het kader van samenwerking met de eerste lijn.

Wachttijd

Actualisatie: 2 september 2019

Momenteel heb ik helaas een wachttijd. Ook de wachtlijst is op dit moment vol en neem ik geen nieuwe mensen meer aan op de wachtlijst. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. 

 
 

Over mij

Mijn naam is Manon Zonder (1971) en ben sinds 1999 werkzaam als psychiater. Ik heb gewerkt op verschillende afdelingen binnen diverse GGZ instellingen en de verslavingszorg. Ik heb ervaring opgedaan met uiteenlopende doelgroepen en verschillende psychiatrische stoornissen.

De werkzaamheden in mijn eigen praktijk bieden mij de mogelijkheid om in de breedte van het vak te werken. In de behandeling doe ik wat passend en nodig is. Persoonlijk, vertrouwd en toegankelijk kenmerken mijn aanpak.

Adres

Gezondheidscentrum Culemborg

Constantijnlaan 2

4101 JK Culemborg

Ingang Oost